Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen: Oyumuz %40'a doğru yükseliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A Haber’de katıldığı canlı yayında AK Parti’nin son yaptığı kamuoyu anketleriyle ilgili bilgiler verdi.

Geçtiğimiz aylarda AK Parti’nin oylarının 34-36 aralığında olduğunu söyleyen Mustafa Şen,"Bir düşüş yaşadık ama şimdi %40’a doğru tırmanıyor AK Parti. 37-38 aralığına yükseldi, şimdi 40’a doğru yükseliyor. Yani 40’ı geçecek ondan çok eminim. Fakat bizim yaptığımız analizler %45 hatta bazı analizler %46’yı da gösteriyor ama bizim parti olarak hükümet olarak gereğini yapmamız lazım. Bunların başında şu enflasyonu biraz dizginlemek kontrol etmek gerekiyor." dedi.

MUSTAFA ŞEN: BENDE SURİYELİLERİN GERİ DÖNMESİNİ İSTİYORUM

Sığınmacılar geri gönderilsin diyenlere "Önce Türkler geldikleri yere dönsünler..." şeklinde ifadeler kullanan ve tepki çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A Haber canlı yayınında konuştu ve "Bende Suriyelilerin gitmesini istiyorum hem de tamamının. Neden? Çünkü gitmezlerse vatanlarını Rusya’ya, İran’a, Eset’e bırakacaklar. Ben onlara gidin vatanınıza sahip çıkın diyorum." dedi.

Mustafa Şen, özellikle Türkmenlerin geri dönüp topraklarına sahip çıkmaları gerektiğini belirtti.