Siyaset

Vefa Salman milletvekili aday adayı olmak için 15 Ocak'ta istifa edecek

Yalova siyasetinin adeta nabzını tutan ve en derin kulis bilgilerine ulaşıp okurlarıyla paylaşan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz yine önemli ve dikkat çekici bir kulis bilgisini okurlarına aktardı.

Hakan Korkmaz, belediyedeki yolsuzluk soruşturması kapsamında Yalova Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Vefa Salman’ın, CHP Yalova Milletvekili aday adayı olmak için 15 Ocak’ta belediye başkanlığı görevinden istifa edip milletvekili adaylığını açıklayacağını kulis bilgisi olarak okurlarına aktardı.

Korkmaz şu ifadelerde bulundu;

"Malum yolsuzluk soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan ve yargılaması devam eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Yalova Milletvekili aday adayı olmak için 15 Ocak’ta belediye başkanlığı görevinden istifa edecek ve milletvekili aday adaylığını açıklayacak. İddia kabilinde aktarmış olayım.

Ulaştığım genel merkez kaynaklı kulis bilgilerine göre; kuvvetle muhtemel Vefa Salman CHP’nin Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı gösterilecek diye düşündüğümü de ifade etmek isterim.

Hayırlı olsun diyorum. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar."