Yerel Haber

Adnan Dağ: Yalova'da yapılan kamu ihalelerini bundan sonra dikkatle takip edeceğiz!

Yalova Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkan Vekili Adnan Dağ’dan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a yaptığı özel açıklamada "400 Yataklı Devlet Hastanesi’nin iç dekorasyonu Yalova esnafına verilsin!" diyerek ses getiren bir öneride bulunan Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkan Vekili Adnan Dağ, yine Hakan Korkmaz’a konuştu ve "Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği olarak Yalova’da yapılan kamu ihalelerini bundan sonra dikkatle takip edeceğiz. Yalova esnafı sahipsiz değil!" diyerek adeta gönderme yapması dikkat çekti.

Yalova'da esnafın sesi olan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'a esnafın sorunlarını anlatan Yalova Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkan Vekili Adnan Dağ'ın, esnafın sorunlarının medya aracılığıyla gündeme getirilmesinin çözüm için büyük katkı sağlayacağını vurgulaması üzerine Korkmaz'da, esnafın sorunlarını gündemde tutarak sorunların çözümüne katkı sunma konusundaki kararlılığını yineledi.