Yerel Haber

Hakan Korkmaz vatandaşın sesi oldu... Muğlim Bağatar devreye girdi...

Yalova’nın etkili yayın organı Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz bugün yine vatandaşın sesi oldu ve bazı vatandaşların Yalova Devlet Hastanesi ile ilgili şikayetlerini sosyal medya hesabından dile getirdi.

Hakan Korkmaz’ın bu şikayetlerden biriyle ilgili AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a seslenmesi üzerine, İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunmasına rağmen Başkan Muğlim Bağatar‘ın hemen konuyla ilgilenip gereken talimatları vermesi üzerine harekete geçen Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı ve Yalova Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Burak Gül, Hakan Korkmaz'ı aradı ve mağdur hastaya yardımcı olmak istediklerini belirterek bilgi istedi.

Bu talep üzerine bir süre telefon görüşmeleri yapan Hakan Korkmaz kısa süre içinde mağdur hasta yakınına ulaştı ve Yalova Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Burak Gül’ün yardım talebini iletip telefon numarasını iletmek üzere izin istedi.

Hasta yakınının onayı üzerine Hakan Korkmaz, Başhekim Vekili Burak Gül’e dönüş yaparak mağdur hasta yakınının iletişim bilgilerini paylaştı.

ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan hastaya ulaşılıp ayrıca tıbbi durumuyla ilgili bir ihmal olup olmadığının da araştırıldığı Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın ulaştığı bilgiler arasında.