Yerel Haber

Muğlim Bağatar: Mustafa Tutuk gece demiyor gündüz demiyor çalışıyor...

Özel Yayında Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Vefa Salman döneminde Yalova Belediyesi’nde patlak veren skandal yolsuzlukla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Vefa Salman dönemine gönderme yapan Başkan Muğlim Bağatar,"Yalova güzel bir şehir. Atatürk’ün “benim kentim” dediği bir şehir. Şehrimize sahip çıkmamız lazım. Ülkemize sahip çıkmamız lazım. Birlik beraberlik içinde iyi işler yapmamız lazım. Bu kadar büyük hadiseler olmasına rağmen tekrar üstüne basarak söylüyorum, ben iki senedir tek bir basın açıklaması yapmadım. Hep dedik ki konu yargıda bekleyelim, dinleyelim ama bunlar bizim sessizliğimizi fırsat bilip her fırsatta işte il başkanı şöyle, belediye başkanı şöyle... Ya daha ne istiyorsunuz belediye başkanı (Mustafa Tutuk) adam gece demiyor gündüz demiyor, cumartesi pazar demiyor çalışıyor. Sizin dağıttığınız taşları toplamaya çalışıyor." dedi.

Muğlim Bağatar,"Biz hepimiz iyi niyet içerisinde şeffaf bir şekilde çalışıyoruz. Söyleyecek sözleri varsa sokak aralarında dedikoduyla değil, çıksınlar aslanlar gibi masada desinler ki şu var bu var benim yaptığım gibi basına konuşsunlar. Veremeyecek hiç bir cevabımız yok. Ben belediye başkanımıza da arkadaşlarımıza da kefilim. Kendi adıma da kim diyorsa ki burada yanlış bir iş var hodri meydan çıkın açıklayın sonuna kadar herşeyin hesabını vermeye hazırız. Eğer bir yerde yolsuzluk yanlışlık bir şey oldu anında da gereğini yaparım." dedi.

İŞTE MUĞLİM BAĞATAR’IN O SÖZLERİ... İZLEYİN