Yerel Haber

Mustafa Tutuk müjdeyi verdi... 16.500 TL.

Son dakika... Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk yaptığı açıklamada,"Çalışma arkadaşlarımızın refahı ve huzuru için promosyon ödemeleriyle ilgili yoğun çalışmalarımız sayesinde güzel bir netice elde ettik. Personel A.Ş çalışanlarımız için tek seferde 16.500 TL maaş promosyonu konusunda anlaşma sağladık. Hayırlı olsun." dedi.

YALOVA BELEDİYESİ PERSONELLERİNİN BANKA PROMOSYONLARI 16 BİN 500 TL OLDU

Yalova Belediyesi Personel AŞ’de çalışan 744 personeli kapsayan yeni promosyon sözleşmesi sonuçlandı. Yeni ihale neticesine göre yeni promosyon bedeli 16 bin 500 TL oldu.

Yalova Belediyesi şirketi Personel AŞ. ile Akbank arasında 744 personeli kapsayan maaş promosyon sözleşmesi, ödenecek ücrette tatmin edici artış yapılmaması nedeniyle iptal edilmişti. İptal sonrası yeni ihale Yalova Belediyesi Dinçer İlhan Meclis Salonu’nda yapıldı. 7 bankanın sunduğu teklif doğrultusunda Yapı Kredi Bankası verdiği 16 bin 500 TL ile Yalova Belediyesi Personel AŞ. 3 yıllık maaş ödemesinin yapılacağı yeni banka oldu.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi Personel AŞ. çalışanlarına 16 bin 500 TL maaş promosyonu ödemesinin tek seferde yapılacağını duyurdu. Mustafa Tutuk,"Çalışma arkadaşlarımızın refahı ve huzuru için promosyon ödemeleriyle ilgili yoğun çalışmalarımız sayesinde güzel bir netice elde ettik. Personel AŞ. çalışanlarımız için tek seferde 16 bin 500 TL maaş promosyonu konusunda anlaşma sağladık. Hayırlı olsun. Memur ve kadrolu işçilerimizin banka promosyonlarının yenilenmesiyle ile ilgili görüşmeleriz ise devam ediyor. Onu da en kısa zamanda neticelendireceğiz" dedi.

YALOVA BELEDİYESİ PERSONELLERİNİN YEMEK ÜCRETLERİNE ZAM

Öte yandan Yalova Belediyesi çalışanlarının yemek ücretlerinin artışını sağlayan ek protokol imzalanarak yürürlüğe girdi. Yalova Belediyesi ve bağlı iştiraklerde çalışan personellerin en düşük günlük yemek ücreti 55 TL’ye yükseltildi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatıyla, personellerin günlük yemek yevmiyelerinin düzenlenmesini sağlayan ek protokol ile ilgili çalışma yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda hazırlanan ek protokolle Yalova Belediyesi çalışanlarının yemek ücretleri günlük 55 TL’ye yükseltildi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda gerekli çalışmayı yaparak yemek ücretlerini yeniden belirledik" dedi.

Mustafa Tutuk,"Sabit gelirli çalışanların refah düzeyini arttırmak adına atılan adımlara hükümetimiz bir yenisini daha ekledi ve yemek ücretlerinde artış yapılması kararı alındı. Yalova Belediyesi olarak bizde bu konuda ivedilikle çalışma gerçekleştirdik ve 15.10. 2022 tarihinden geçerli olmak üzere imzaladığımız ek protokolle yemek ücretlerini 55 TL’ye yükselttik. Çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.