İstanbul'da değişti! Ya Çınarcık'ta?
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine FETÖ'yü çağrıştıran 90 cadde ve sokak ismini değiştirdi. Meclis'te, vatandaşlardan gelen şikayetler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yapılan çalışmalar ve ilçe belediyelerinden gelen öneriler doğrultusunda bazı yol isimlerinin değiştirilmesine yönelik teklifi içeren komisyon raporu oylama sunuldu. Rapor, AK Parti ve CHP'li meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi ve FETÖ'yü çağrıştıran 90 cadde ve sokak ismi değiştirildi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

Bu kararı oy birliği ile alan İstanbul Belediye Meclisini kutluyorum. Ben Çınarcık’ta Avni Kurt’u o kadar eleştirdim, haber yaptım ama sonradan değişen ve Fetö liderini çağrıştıran “Gülen yüz çınarcık” sloganını bir türlü değiştittiremedim, başkanda değiştirmeye yanaşmadığı gibi her yeri Fetö liderini çağrıştıran sloganla donattı! İstanbul'da "zaman", "samanyolu", "ışık" isimli sokaklar bile Fetö'yü çağrıştırıyor diye isimleri değişirken, Çınarcık'ta başınızı nereye çevirseniz Fetö liderinin adına "Gülen" ismine denk gelirsiniz!



Belediyenin, Fetö liderinin ismiyle başlayan aylık gazetesi de var! "Gülen" direk Fetö'yü çağrıştırıyor... Ama "güler" deseniz,  "Güler yüz çınarcık" deseniz sorunu hemen ortadan kaldırıyorsunuz, elli defa dedik oralı olmadınız!  "Gülen" yerine "Güler" demek bu kadar zor mu yani? Kolay tabii ki...eğer farklı bir amacınız yoksa kolay...bakın İstanbul Belediyesi bir çok ilçede yapmış. AK Parti ve CHP'li meclis üyelerinin oy birliğiyle FETÖ'yü çağrıştıran 90 cadde ve sokak ismi değiştirilmiş. İyi de olmuş. Hadi bakalım...Darısı Çınarcık'ın başına.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/10/06/muharrem-ince-feto-konusunda-uzmanlar-demisti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.