MURAT ERDOĞAN'IN ÖZEL HASTANESİ VAR!
ÖZEL HABER/ Çınarcık eski Belediye Başkanı Murat Erdoğan, sağlık sektörüne el attı. Çınarcık'ta 2 dönem Belediye Başkanlığı yapan ve son yerel seçimlerde koltuğunu CHP adayı Avni Kurt'a kaptıran Ak Partili Murat Erdoğan'ın, Yalova'da Özel bir Hastanenin hissedarı olduğu ortaya çıktı.

2014 yerel seçimlerine sayılı günler kala Belediyede yaptığı arsa satışları hala konuşulan eski Başkan Murat Erdoğan'ın yapı denetim işiyle uğraştığı biliniyordu.

ANJİYO OLACAK!

Yalova'da Özel bir Hastanenin hissedarı olduğu ortaya çıkan Murat Erdoğan'ın yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı anjiyo olacağı da öğrenilirken, bu operasyonun, Murat Erdoğan'ın Yalova'da hissedarı olduğu Özel Hastanede mi? yoksa başka bir hastanede mi yapılacağı bilinmiyor.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.