Numan Soyer'e 7000 lira maaşla danışman iddiası!
Özel Haber...Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde AK Parti’li Belediye Başkanı Numan Soyer’in eski MYO Müdürü Salih Batal’ı 7000 lira maaşla kendine danışman yaptığı iddiaları üzerine Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, iddiaları araştırdı.

AK Parti’li Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’le görüşen ve iddiaları soran Korkmaz şöyle konuştu;

"Eski MYO Müdürü Salih Batal, Numan Soyer’e 7000 lira maaşla danışman oldu, hatta belediyede birimleri bile gezdi" bilgisi üzerine Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i arayıp iddiaları sordum...

Sayın Başkan bu iddiaları kısmen doğruladı...

Şöyle ki;

Sayın Başkan bana...Çınarcık Belediyesi’nin MYO ile bir danışmanlık anlaşması yaptığını ve MYO’dan şimdilik Salih Batal’ın görevlendirildiğini söyledi.

7000 lira maaş iddiaları içinde Sayın Başkan Numan Soyer, anlaşmanın Belediye ile MYO arasında yapıldığına tekrar vurgu yaparak cevap verdi.

Kamuoyunun bilgisine..."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.