Başkan Mustafa Tutuk, Revizyon Gazetesi'ne konuştu: Bisiklet Yolu Projesi Başlıyor
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Bağımsız Revizyon Gazetesi’ne konuştu. Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a özel açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Mustafa Tutuk, bisiklet yolu projesinin başlayacağı müjdesini verdi.



5-6 MİLYONA MAL OLACAK

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,"Bisiklet yolu başlıyor. Tartan pist ve 2.5 metre genişliğinde Çiftlikköy’den başlıyoruz Üniversiteye kadar bisiklet yolu yapıyoruz. 5-6 Milyona mal olacak bir proje. Çocuklar bisiklete binecekler Çiftlikköy sahiline gidecekler hiç bir yere takılmadan. Balaban dere kenarına ilk defa böyle bir hizmet olacak yürüyüş ve bisiklet yolu GOP mahallesinde... birde Turizm ve otelciliğin orada dere kenarından Toki’ye kadar dere boyu bisiklet ve yürüyüş yolu olacak." dedi.

ERDOĞAN, "HEMEN BAŞLA" DEDİ

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,"O dereye sıfır alanı trafiğe kapatacağız, çocuklar, gençler bisikletle ve aileler yürüyüş yapabilecekler. Bayramdan önce Sayın Cumhurbaşkanımızla şahsen görüşüp kendisiyle paylaştım. 'Çok güzel. Bu projeye hemen başla başkan' dedi bana Sayın Cumhurbaşkanımız. Bende 'Emredersiniz efendim' dedim. Bizim sahilden geçecek Gazi Paşa’dan Tigem’den geçecek Üniversiteye 1 km. yol var o yolu açacağız aynı bisiklet yolu deniz kenarından gidecek harika bir yol olacak 20 km. Bu projeyi yapacağız." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/29/hakan-korkmaz-yazdi-kafandaki-kusla-kalakaldin/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.