Ahmet Büyükgümüş: Bize nasip oldu

Ayasofya’nın ibadete açılmasıyla ilgili AK Parti teşkilatları bugün sabah namazı sonrası 81 ilde şükür duasında bulundu.


AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,"Sayın Cumhurbaşkanımızın sayesinde bu sabah bambaşka bir neşe içindeydik. Türkiye'nin her bir şehrinde coşkuyla şükür duamızı gerçekleştirdik." dedi.



Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş,"Şükürler olsun, Ayasofya Camii'nin özgürlüğe kavuşmasını görmek sonunda bize nasip oldu." dedi.



Ayasofya'nın artık özgür olduğunu belirten Ahmet Büyükgümüş, şöyle konuştu:

"Fatih Sultan Mehmet Han'ın emaneti ve İstanbul'un fethinin en önemli sembolü olan Ayasofya'nın, 86 yıllık esareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşu sayesinde son buldu. Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın yüksek liderliği ve iradesiyle Ayasofya'nın yeniden cami statüsüne alınmasını imzaladığı kararla dünyaya duyurması ise Fatih Sultan Mehmet Han'ın emanetine yürekten sahip çıktığının ve Türkiye'nin iç konularına kimsenin karışamayacağının ilanıdır."



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.