AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar: Cumhuriyet hepimize emanettir
Yalova’da AK Parti ve İYİ Parti arasında Cumhuriyet tartışması... Yalova’da AK Parti’li vekillerin 29 Ekim'de Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılmamasının yankıları devam edip gözler yarın ki 10 Kasım törenlerine çevrilmişken sosyal medyada yaşanan bir tartışma dikkat çekti.

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar, yaptığı yorumda AK Parti’yi kastederek,"Bunlar Cumhuriyet’in nimetlerinden faydalanırlar ama Cumhuriyet’le problemlidirler. Onun için hele de 10 Kasım’larla hiç bir zaman işleri olmaz" ifadelerinde bulununca AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, İYİ Parti’li il başkanına yerel seçimleri hatırlattı ve "Milliyetçilik palavraları ile seçimlerde yaptığınız kirli ittifakları hepimiz gördük" dedi.

"Yarın meydanda görürüz kim kaç kişi ile katılıyor, kim yanına 10 kişiyi zor buluyor" diyen  AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar,"Cumhuriyet hepimize emanettir, kimsenin Cumhuriyet ile problemi olamaz, oy devşirmek için başka palavralar bulun. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır unutmayalım." dedi.



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/10/29/iste-halkin-valisi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.