AK PARTİ'DE İÇ SAVAŞ YAŞANIYOR!
Ak Parti'de Genel Başkanlık koltuğuna tekrar oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşkilatlarda değişim talebiyle başlayan süreç sancılı geçiyor ve Ak Parti'de adeta bir iç savaş yaşanıyor! Mardin'de yaşanan İl Başkanlığı tartışmasında Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Twitter hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulundu.

"Ben genel başkanımızın Mardin temsilcisiyim" diyen Prof. Dr. Ağırakça,"Genel başkan, hırsızları, yolsuzluk yapanları tasfiye ediyor." dedi.

"Hırsızlar kendilerini siyasetin sahibi zannediyorlar." diyen Prof. Dr. Ağırakça,"Hayır, o geçtiğimiz son üç yıldaydı. Genel başkan yeniden geldi. Artık tasfiye edilecekler." dedi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

"Parti içindeki hırsızlık ve yolsuzluk peşinde olanlar siyasetten elimin çekilmesini bekleyin, onların partiye girmesine müsaade etmeyeceğim. Parti içine sızan hırsızlar daha doğmadan ben siyasetin içindeyim ve ben genel başkanımızın Mardin temsilcisiyim, bunu biliniz, size geçit yok. Hırsızların kiralık kirli medyası, benim siyasetten el çekmemi istiyor. Merak etmeyin, hiçbir zaman elimi yakamızdan çekmeyeceğim seviyesizler. Genel başkan, hırsızları, yolsuzluk yapanları tasfiye ediyor. Sıra size geldi diye ondan mı korkuyorsunuz? Gelecek yönetimde yeriniz olmayacak. Hırsızlar kendilerini siyasetin sahibi zannediyorlar. Hayır, o geçtiğimiz son üç yıldaydı. Genel başkan yeniden geldi. Artık tasfiye edilecekler. Biz Milli Nizam'dan beri, 50 yıldır bu davadayız. Düne kadar sağda solda çapulculuk yapanlar, hırsızlık yapmak için Ak Parti'ye girmeye kalkışıyor. Dava adamı olmayanlar, lütfen yerlerine çekilip gitsinler. Hırsızlık, mafyacılık, feodalizm ve yolsuzluk partide artık olmayacaktır."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/08/10/chpli-baskan-avni-kurta-suc-duyurusu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.