AK PARTİ'Lİ BAŞKAN PİŞMAN OLDU!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sudan gezisiyle ilgili yaptığı paylaşımda,"VALLAHİ DİL İLE HAYKIRILMASA DA HİLAFET GELMİŞTİR ARKADAŞ" diyerek hilafetin geldiğini duyuran Ak Parti Teşvikiye Belde Başkanı Bülent Gültekin gelen tepkiler üzerine geri adım attı ve,"Hilafetin yeniden gelmesini istemek gibi bir maksadım yoktur" dedi.



ÜZGÜNÜM!

Ak Parti'li Başkan Bülent Gültekin yaptığı açıklama da,"Facebook sayfamda 25.12.2017 tarihinde yayınlamış olduğum paylaşımdaki amacım Türkiye'nin islam ülkeleri arasında yeniden liderliğinin kabul edilmekte olduğunu vurgulamaktı. Hilafetin yeniden gelmesini istemek gibi bir maksadım yoktur. Hissiyatımı kelimelerle ifade etmekte yetersiz olmam nedeniyle üzgünüm..." dedi.





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/12/26/ak-partili-baskan-hilafetin-geldigini-duyurdu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.