AK PARTİLİ BAŞKANA ŞOK SUÇLAMA
Yalova'nın Çınarcık İlçesinde Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanıyla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi Çınarcık Belediye Başkanı Avni KURT. Başkan KURT'un iddiasına göre Ak Partili İlçe Başkanı Mimar Murat KAYA kendisine ait olan bir yer için imar değişikliği istedi ve bu amaçla milyonluk rant elde etmeye çalıştı.

KORKMAZ'a açıkladı...

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan KORKMAZ'a özel açıklamalar yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni KURT,"Murat Kaya benden bir imar değişikliği talebinde bulundu. Eğer kabul etseydim milyonlarca liralık bir rant oluşacaktı. Bize bazı tekliflerde sundular kabul etmedim. Bana böyle gelmeyin dedim." dedi.

İŞTE MİLYONLUK İMAR RANTI OLDUĞU İDDİA EDİLEN O YERmimoza 2

AK PARTİ'Lİ KAYA, KENDİNİ SAVUNDU...

Revizyongazetesi.com'un dün haberi duyurması üzerine Hakan KORKMAZ'ı arayıp görüşme talep eden Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat KAYA kendini savundu.kaya 250

KORKMAZ'la bir araya gelip açıklamalar yapan ve kendini savunan Başkan Murat KAYA,"İnsanın kendi yeriyle ilgili imar istemesi suç mu? Bunun neresi yanlış? 1.5 senedir uğraştığımız bir konu bu. İddia edildiği gibi bir rantta yok burada. Burada bir imar sorunu var ve bizim talebimiz bunun hakkaniyetle çözülmesidir." dedi.

Başkan KAYA, söz konusu yerin 4 katlı imarlı olduğunun ve komşu parsellerden dolayı problem yaşandığının altını çizdi.

Ak Partili İlçe Başkanı Murat KAYA geçtiğimiz günlerde Çınarcık Belediye Başkanı Avni KURT'u "Halkı kandırmakla" suçlayarak eleştirmiş ve bu eleştiriler basında yer almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.