AK PARTİLİ YÖNETİCİLER SUS PUS!
Cumhuriyet Üniversitesi Rektör danışmanı ve Eğitim Fakültesi Dekan yardımcısı Yrd. Doç. Taner Çiftçi'nin kardeşi Yalova'lı İş adamı Ercan Çiftçi'den, Ak Parti Yalova Belediye Meclis Üyesi ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz'e ağır itham!

Yalova'da bir çok belediyeye ve kamu kurumlarına iş yapan tanınmış müteahhit iş adamı Ercan Çiftçi, bazı yolsuzluklar tespit edildiği için denetim raporlarının gizlendiği iddia edilen Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ak Partili Ömer Nergiz'e yüklendi!

İş adamı Ercan Çiftçi,"Bizler 15 Temmuz'da meydanlara Ömer Nergis yolsuzluk, hırsızlık yapsın, elektrik direklerini satsın diye inmedik. Cami alanlarını hokus pokus yapsınlar diye inmedik!" dedi.

Bir süredir sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve suçlamalarına devam eden İş adamı Ercan Çiftçi'nin iddialarına cevap veremeyen Ak Partili yöneticilere tabandan da büyük tepki var.



Yalova'da Ak Partinin yönettiği Yeşil Körfez Su Birliği ile ilgili daha önce Yalova Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Ahmet Yavuz'un da gündeme getirdiği yolsuzluk iddialarından rahatsız olan bazı Partililer,"Bu iddialara cevap verilmiyorsa ve yargıya taşınmıyorsa demek ki iddialar doğru" diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Geçtiğimiz günlerde bir partili, Yalova Ak Parti İl Fetö Tespit Komisyonu üyelerinin fetö’cü olduğunu söylemiş ve Revizyongazetesi.com bu iddiayı da gündeme getirmişti.

Ak Parti Yalova İl Yönetimi ise bu iddialar karşısında sessizliğini koruyor!



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/03/30/vali-sonunda-randevu-verdi/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/08/10/chpli-baskan-avni-kurta-suc-duyurusu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.