AK PARTİ'Yİ ÖVMÜŞTÜ!
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesinde CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un belediye meclisinde Ak Parti Hükümetinin icraatlarını övmesinin yankıları sürerken konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı ve CHP'li Başkanla ilgili disiplin sürecinin başlayabileceği bildirildi.

Revizyongazetesi.com'a konuşan bir partili, "Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un, Ak Parti Hükümetinin icraatlarını belediye meclisinde övmesi, bunun sizin kanalınızla ortaya çıkması CHP'yi zor durumda bırakmıştır. Kamuoyu önünde partiyi böyle zor durumda bırakmanın partisel bir suç olduğu ortadadır ve Avni Kurt bu söylemlerinden dolayı disipline verilmelidir. Biz de bayramdan sonra bu konuda gerekli adımları atacağız" dedi.

osmangazi-kopru-acilisi

Belediye meclisinde Ak Parti Hükümetinin icraatlarını öven CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Osmangazi Köprüsünün açılışına da katılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.