AKP Gençlik Kolları, lüks yatta yürütme kurulu toplantısı yaptı!
AKP Gençlik Kolları Beykoz Teşkilatı’nın lüks bir yatta toplantı yaptığı görüntüler paylaşıldı. Facebook ve Twitter hesabından paylaşılan fotoğrafa, "Yürütme Kurulu Toplantımızı İlçe Başkanımız Furkan Çeliker nezaretinde gerçekleştirdik. Almış olduğumuz kararlar hayırlara vesile olmasını temenni ederiz" notu düşüldü.

Tepkilerin gelmesinin ardından paylaşım silindi.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Ak Parti gençlik kollarının yatta düzenledikleri Yürütme Kurulu toplantısı fotoğrafına atıfta bulunarak şunları söyledi: "Ay sonunu zor getiren, evlatlarının istekleri karşısında boynu bükülen, elektrik faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen, pazara çıkan eşine bugün param yok diyen, iş bulamadığı için evlenemeyen Ak Partili kardeşlerim; siz de bu Ak Partililer gibi yatlarda mı geziyorsunuz?" diye sordu.

[embed]https://twitter.com/LutfuTurkkan/status/1156156688522784769[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.