AKP'li vatandaş 183 liralık elektrik faturasına isyan etti!
183 liralık elektrik faturasına isyan eden vatandaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’a "Sana verdiğim oy haram olsun" diyerek tepki gösterdi ve evindeki Erdoğan resmini çerçevesinden çıkarıp attı.

Tepkisini sosyal medyadan video ile paylaşan kızgın AKP’li vatandaş şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanım, 75 bin lira maaş istiyorsun, çift emekli oluyorsun, çift maaş, çift dikiş, senin dediğin gibi. Biz 1600 lira asgari ücret, gözümüze dizimize dursun. O sana verdiğimiz oylar gözümüze dizimize dursun. Sayın Cumhurbaşkanım, 2002’den beri senin için kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Üzdüğüm arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu kadar insanı senin için üzdüm. Sana laf söyledikleri için. Senin için kötü dediklerinde ben onların karşısına çıktım. Ben bunu hakettim. Ben eşşoğlu eşşeğim. Sana oy verdiğim için, 2002’den beri senin peşinde senin için hemşehrimsin diye peşinde koştuğum için bana lanet olsun. Sana verdiğim oy haram olsun. Çünkü sen benim çoluğumun çocuğumun emeğine sahip çıkmadın.

Bizi soğuğa ve açlığa mahkum ediyorsun. Sana verdiğim oy haram olsun. İki ayda ödediğim fatura 400 lira. Gecikmeli ödüyoruz bi de ödeyemiyoruz çünkü çalışamıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanım, senin ismini yüreğime kazımıştım, senin için etmediğim kavga kalmadı. Etmediğim mücadele kalmadı. Çok dostlarımı kırdım. Onların hepsinden özür diliyorum. Senin resmini çerçeve yaptım, babamın resmini asmadım duvara senin resmini duvarıma astım. Her gün gözümün önünde görmek istedim seni. Artık seni o çerçeveli resminden çıkarıyorum. İnanmayacaksınız değil mi? Şimdi göstereceğim.

Şimde seni bu çerçeveden çıkarıyorum Sayın Cumhurbaşkanım. Çünkü sen bize 2002’den bu yana hep vaatlerde bulundun. 16 senedir biz senin umutlarının, hayallerinin peşinden koştuk.

Artık seni bu çerçeveden çıkarıyorum. Seni evimden çıkarıyorum Sayın Cumhurbaşkanım. Daha benim gönlümde, evimde yoksun benim için. Çünkü beni bitirdin. Çünkü sen milletine sahip çıkmadın. Sana gönül vermiştim ama sen bizi düşünmedin.

Sen bir elektrik kurumuna söz geçiremedin. Ben bir elektrik kurumuna söz geçiremeyen Cumhurbaşkanının resmini artık evimde taşımıyorum.

Benim için en büyük Cumhurbaşkanı Atatürk’tür. Mustafa Kemal Atatürk’tür. O yoklukta, o kadar savaştan çıktığı halde milletinin hakkını savundu. Milletini üzmedi. Sen bizi üzdün Sayın Cumhurbaşkanım. Bizim soframızdaki ekmeği aldın. Daha başka bir şey demiyorum.

Sen bizi görmedin Sayın Cumhurbaşkanım. 16 senedir senin peşinde verdiğim emek sana haram olsun Sayın Cumhurbaşkanım. Haram olsun. Bu 180 liralık faturayı ben yine ödeyeceğim. Çoluğumun çocuğumun rızkından kesip yine ödeyeceğim.

Damadına hayırlı uğurlu olsun. Damadında doysun Sayın Cumhurbaşkanım. Ne kadar sülalen varsa doysun.

Gö.ümüzdeki donu da alın. Gö.ümde bir tane pantolon var bunu da vereceğim Sayın Cumhurbaşkanım. Bu pantolonu da vereceğim sana.

Külotla gezeceğim sokaklarda, siz lüks araçlarla gezin Sayın Cumhurbaşkanım.

Benden selam olsun Türkiye’ye...Ey Türk Milleti...Ben Osmanlı torunuyum. Ata dedem Çanakkale’de yatıyor. Bu dönem vermeyeceğim oyumu. Buradan (yüreğimden) çıkardım. Buradan (kafamdan) çıkardım. Bitti. Sayın Cumhurbaşkanım seni yüreğimden attım. Evimden de atıyorum seni. Başka hiçbir şey de demiyorum. Benim çoluğumun çocuğumun hakkını çalana haram, irin, icran olsun."

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xdfHaL_N6tw&feature=youtu.be[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.