AKP'li Vekil: Cezaevi, bacasız fabrika gibi çalışacak!
Yozgat'ta yapımı devam eden yaklaşık 4000 kişilik T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevinde incelemelerde bulunan AKP’li Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, cezaevinin bacasız fabrika gibi çalışacağını söyledi. AKP'li vekil, bu ifadelerinin yer aldığı sosyal medya paylaşımını gelen yoğun tepkiler üzerine kaldırdı.

AKP’li Başer,"Buranın yaklaşık maliyeti 110 milyon civarında. Burada kalan mahkum sayısı daha da fazla olacaktır. Burası bittiğinde Yozgat ekonomisine, esnafına da ciddi anlamda katkısı olacaktır. Yakın zamanda açılışını yapacağımız, bacasız fabrika gibi çalışacak cezaevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


FABRİKA AÇSANIZ OLMUYOR MU?


Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"110 milyon harcayıp yeni cezaevi yapıp, 'bacasız fabrika gibi çalışacak' ne demektir Allah aşkına? Direk fabrika açsanız olmuyor mu? Milyonlar harcayıp cezaevi yapmak yerine üreten fabrikalar açsanız da millet çalışıp evine ekmek götürse, ülke üreterek kalkınsa olmuyor mu?

Burada kalan mahkum sayısı da daha fazla olacakmış!

Yani şimdi böyle deyince...

Hani köprülere geçiş garantisi...

Hastanelere hasta garantisi verip yaptırıyorsunuz ya...

'Cezaevlerini de mahkum garantisi verip mi yaptırıyorsunuz' diye sormak geliyor insanın aklına!"

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/10/17/millete-mi-sordunuz/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.