AKP'li Vekil Meliha Akyol: Ak Parti iktidarında basın özgürdür
Ak Parti hükümetine yönelik basın özgürlüğüyle ilgili yoğun eleştirilerin sorulması üzerine konuşan Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,"Böyle bir algı var. Bana göre öyle bir şey yok. Cumhurbaşkanına söylenebilecek her şey söyleniyor. Yani özgür olmasalar o şekilde fütursuzca saygısızlık hakaret olmaz." dedi.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın sorusu üzerine AKP'li Vekil Meliha Akyol,"Şikayet yoğun değil de spesifik olarak var. Basın mensuplarının tutuklu olduğuna dair. Ama onları herkes kamuoyuda sizlerde takdir edersiniz ki, onlar basın faaliyeti gördüğü bir olaydan dolayı tutuklu değiller. Onu ayırt etmemiz lazım. Böyle bir algı var. Bana göre öyle bir şey yok. Yani onlar basın görevi yaparken tutuklu değiller." dedi.

Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, "Ak Parti döneminde basın özgürdür diyebiliyor musunuz?"sorusu üzerine ise,"Basın tabii ki özgürdür işte sizlerde görüyorsunuz ulusal basında da söylenebilecek her şey söyleniyor Cumhurbaşkanına da Başbakana da ileriye giden saygısızlığa hakarete varan şeyler, o kadar çok tazminat davaları kazanıyorlar ki biliyorsunuz, yani öyle özgür olmasalar o şekilde fütursuzca saygısızlık hakaret olmaz." dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=BqrxG92d6jo&feature=youtu.be[/embed]



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/06/17/akpli-vekil-adayi-gocmenlere-ezik-insanlar-dedi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.