ALIN BU DA CHP'Lİ!
TBMM’de basın toplantısı düzenleyen CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Atatürk heykelinin kaldırılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Rize’de Atatürk heykelinin yeni tören alanına taşınmasıyla ilgili soru üzerine CHP'li Bekaroğlu, “Ne irtica ne Atatürk’e saldırı vardır. Atatürk heykelinin yeni kaidesine konulmasında sakınca yoktur. Bir bardak suda kıyamet kopartılacak bir durum yoktur. Rize’de bu anlamda bir problem yok” ifadelerini kullandı.

İNCE: REZİLLER

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise olaya tepki göstermiş ve,"Reziller Rize'de bu ülkenin kurucusu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün heykelini kaldırmakla meşgul" demişti.

CHP'li Bekaroğlu'nun bu açıklamasına, her fırsatta hükümeti eleştiren Muharrem İnce'nin ne diyeceği ise merakla bekleniyor.

bekaroglu-ince

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.