ASFALT KAVGASI ORTAYA ÇIKARDI!
Revizyongazetesi.com‘un geçen sene,”KİM BU FİRMA SAHİBİ?” diyerek gündeme getirdiği olay, iki firma arasında yaşanan asfalt polemiği ile deşifre oldu! Yalova’nın tanınmış firması GÜRER ile YAFA İnşaat A.Ş. arasında yaşanan asfalt tartışması, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Yalova’da yaşanan bir olayın ortaya çıkmasına sebep oldu.

YAFA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar BİLGİN yaptığı açıklama da, firmalarını yasa dışı asfalt satmakla suçlayan GÜRER firmasına 15 Temmuz üzerinden gönderme yaptı ve şok iddiayı gündeme getirdi.

Yaşar BİLGİN,”Gürer Maden isimli firma, 15 Temmuz gecesi Yalova Valiliğimiz ve Yalova Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan çağrılara cevap vermeyip, 15 Temmuz gecesi kimin yanında olduğunu göstermiştir” dedi.

İşte YAFA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar BİLGİN‘in o açıklaması:

YAFA: BİZ MİLLİ İRADENİN YANINDA DURURKEN SİZ NEREDEYDİNİZ?


“Firmamız, Milli iradeye ve devletimizin bekasına yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminde, ilk andan itibaren tereddütsüz ve tüm imkanları ile devletimizim ve milletimizin yanında yer almış, Yalova Valiliğimiz ve Yalova Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan çağrıya anında cevap vererek, Yalova Taşköprü şantiyesindeki araç-makine parkımızı Yalova Hava Meydan Komutanliğı’mıza yönlendirip kalkışmanın başarısız olması için tüm gayret ve imkanlarımızı ortaya koymuştur. Firmamızın bu çabası Yalova Valiliği ve Yalova Emniyet Müdürlüğü kayıtlarında sabittir.

Bunun aksine, Gürer Mad. Nak. Asf. İnş. Taah. San ve Tic. Ltd. Şti.isimli firma ise, 15 Temmuz gecesi Yalova Valiliğimiz ve Yalova Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan çağrılara cevap vermeyip, araçlarını Yalova Valiliği ve Yalova Emniyet Müdürlüğümüzün emrine sunmamış, durumun netleşmesini bekleyip, gece saat 03:00’ten sonra araçlarını göndermek istemiş, bu tutumları Yalova İlimiz Mülki Amirligi ve idareleri tarafından esefle karşılanmış ve kabul görmemiştir. Böylece bu firma 15 Temmuz gecesi kimin yanında olduğunu göstermiştir.”

Revizyongazetesi.com soruyor…


Bu iddialar doğru mu?

Her yıl bölgede yüzlerce ihale alan firma, 15 Temmuz gecesi Devletin yardım çağrılarına olumsuz yanıt mı verdi?

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.