AVNİ KURT'A KİMSE İNANMADI!
ÖZEL HABER/ Belediye Meclisinde Ak Parti hükümetinin icraatlarını övdüğü için Ak Partili Meclis Üyesi Sait Saral'ın teşekkür ettiği Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un, parti değiştirme iddiaları için yaptığı açıklama tatmin etmedi.

Hakkındaki Ak Partiye geçme iddialarına aylarca sessiz kalıp adeta nabız yoklayan devşirme CHP'li Başkan Avni Kurt'un yaptığı açıklama da net ifadeler kullanmaktan kaçınması dikkat çekti ve zaten içine kurt düşen partilileri iyice kızdırdı.

Sözde CHP'li Başkanın, Belediye Meclisinde Ak Partiyi övdüğüne inanamayan ve 6 milyonluk asfalt kredisi için Ak Partili Milletvekilinden yardım istemesine kızan partililer, Avni Kurt'un bu konulara değinmemesi üzerine tam bir hayal kırıklığı yaşadılar.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;korkmaz

"Seçildiği günden beri hiç bir sözünde durmayan Avni Kurt'a Çınarcık halkı ne yazık ki inanmadı. Belediye Meclisinde Ak Partiyi övdüğü ortaya çıkan Avni Kurt'un, Ak Partiye geçme iddialarına verdiği cevap kimseyi tatmin etmedi.
Bakın rakamların dili bunu zaten gösteriyor.

Seçimde 4551 oy alan Avni Kurt sosyal hesabından açıklama yapıyor ama bunu sadece 712 kişi beğeniyor.

vatandas-avni-kurta-inanmadi

Bu dibe vuruşun resmidir.

Zaten beğenilere bakıldığında çoğu Çınarcık dışında daha doğrusu İl dışında oturan tanıdıklar olduğu çok açık şekilde görülmektedir.

Eminim ki Avni Kurt eğer Ak Partiye geçme konusunda net, kararlı ve seviyeli bir açıklama yapsaydı en az 1500-2000 beğeni alırdı belki daha fazlası.

Artı Avni Kurt bu açıklamanın ardından 7-8 paylaşım yapmış hemen. Aslında bu açıklamanın günlerce en başta durması gerekmez mi?

Belli ki Başkan konunun gündemde kalmasını istemiyor aksine unutulsun istiyor.

Son derece seviyesiz ve net olmayan ifadelerle olayı geçiştirmeye çalışan Avni Kurt'a kimse inanmadı.

Çünkü kendisi Belediye Meclisinde Ak Partiyi övdü. Ak Partili Sait Saral çıktı kendisine teşekkür etti. Bu CHP açısından tam bir rezalet.

Bakın sözde CHP'li Avni Kurt, Belediye Meclisinde Ak Partiyi övmesinden, 6 milyonluk kredi için Ak Parti Milletvekilinin yardımını almasından hiç bahsediyor mu? Bahsetmiyor.

İşte bunun için halk inanmıyor Avni Kurt'a.

Avni Kurt inandırıcılığını kaybetmiş biridir artık.

Bunun en önemli sebeplerinden biri de eski Başkan Murat Erdoğan'a hesap soracağım diye koltuğa oturup halkı kandırmasıdır.

Avni Kurt şu an halkın gözünde siyasi mevtadır.

Eğer Avni Kurt'un siyasete bir şekilde devam etme niyeti varsa eğer önce sözünü tutmalıdır.

Bunun başka yolu yok.

Avni Kurt'un bunu yapmadığı takdirde bırakın sözünde durmayan, halkı kandıran bir Başkan diye anılmasını...

Avni Kurt'un eski Başkan Murat Erdoğan'ın adamı olduğu net bir şekilde ortaya çıkacaktır!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.