BAK ŞU MUHTARIN YAPTIĞINA!
Yalova'nın Çınarcık İlçesinde, Köy statüsüne dönüşmesiyle birlikte kanalizasyon, su ve çöp toplama gibi hizmetlerde sıkıntı yaşayacağı beklenen Kocadere Köyünde başarılı köy Muhtarı Volkan Varol sayesinde hizmetlerde bir aksama yaşanmıyor.kocadere muhtarlığı 1


kocadere muhtarlığı 3Kocadere'de değişen su hatlarının ardından yol onarım çalışmaları da bitiyor.

Yaptığı başarılı çalışmalarla adeta Belediye Başkanlarına parmak ısırtan Kocadere Köyü Muhtarı Volkan Varol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yol çalışmalarına başladığını,"Su hatları değişimi bitti. Söz verdiğimiz gibi yollarımızı yapmaya başladık" diyerek duyurdu.


Konuyla ilgili  Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;KORKMAZ

"Nüfusu 2000'in altında kaldığı için köy statüsüne dönen Kocadere, yazın 25-30 bin arası tatilciyi ağırlayan turizm potansiyeli olan bir yerleşim yeri. Kocadere geçtiğimiz senelerde köy statüsüne dönünce bazı belediye hizmetlerinde aksama yaşayacağı konuşuluyordu ama çalışkan ve başarılı Muhtar Volkan Varol sayesinde köyde hizmetlerde bir aksama yaşanmıyor.

Köye hizmetler İl Özel İdaresi tarafından yapılıyor. Çınarcık'ın yanı başında olan Kocadere Köyünde de hemen hemen her yerde yapılan ve devam eden alt yapı ve yol çalışmaları yapılıyor.

Benim hep söylediğim bir şey var!kocadere muhtarlığı resim

Halkın alt yapı-yol-su- çöp toplama vesaire bazı hizmetleri alması için bir Belediye Başkanına gerek yok. Belediye Başkanı olsun olmasın bu işler zaten yapılır ve vatandaş bu hizmetleri alır.


Sade Kocadere değil, buna bir çok örnek verebiliriz.

Ben buradan Kocadere Köyünde hizmetlerin aksamaması için canla başla çalışan Muhtar Volkan Varol'u tebrik ediyorum.


Özellikle sosyal hesabından yaptığı paylaşım dikkatimi çekti.

"Su hatları değişimi bitti. Söz verdiğimiz gibi yollarımızı yapmaya başladık" diyor Muhtar Volkan Varol.


Buradaki söz verme vurgusu benim için önem taşıyor.


Muhtar olmak, Belediye Başkanı olmak, Milletvekili olmak ayrı bir şeydir, sözünü tutan bir adam olmak ayrı bir şeydir!

Bir kez daha sözünü tutan bu muhtarı tebrik ediyor, halka verdiği sözlerin adını dahi anmayan palavracı seçilmişlere de "Adam olun, halka verdiğiniz sözleri tutun" diyorum.

volkan varol  söz verme




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.