Bakan Ziya Selçuk: 31 Mayıs'a kadar uzaktan eğitime devam etme kararı aldık
Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Selçuk, corona virüs önlemleri kapsamında uzaktan eğitim süresinin 31 Mayıs'a kadar uzatıldığını duyurdu.

Bakan Ziya Selçuk,"Koronavirüs Bilim Kurulu'nun verdiği tavsiyeler ve bizim de aldığımız karar doğrultusunda; 31 Mayıs'a kadar uzaktan eğitime devam etme kararı aldık." dedi.


Ziya Selçuk,"16 Mart 2020 itibariyle ara verdiğimiz okullar ile uzaktan eğitim planımızı da hemen ardından plana koyduk. Bizim en temel amacımız öğrencilerin derslerinde soğumaması okuldan kopmaması. Sınavlara hazırlanan öğrenciler de bizim en hassas konumuz." dedi.

"LGS tarihi ile ilgili hafta başında kabine toplantısı ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak" diyen Bakan Ziya Selçuk,"Sınıf geçme ile ilgili öğrencilerimiz 1.dönemden sorumlu olacak. Ve öğrencilerin ortalaması kaç olursa olsun bir üst döneme geçecekler." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/03/25/okul-tatili-uzatildi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.