BAKIN NE HALE GELDİ!
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesinde CHP'li Çınarcık Belediyesi'nin başlattığı Sahil Dolgu Projesinin kurallara uygun yapılmadığı için durdurulmasında etkili haberleriyle başrol oynayan Revizyongazetesi.com, 20 gün önce bu sefer Ak Partili Esenköy Belde Belediyesi'nin denizi izinsiz doldurduğunu deşifre etmişti.

KORKMAZ DEŞİFRE ETTİ, VALİ DURDURDU!

Haberimizin hemen ardından Yalova Valisi Tuğba Yılmaz'ın talimatıyla çalışmaların durduğu ve jandarmanın söz konusu alanda tespitler yaparak tutanak tuttuğu ortaya çıktı. Fakat Vali'nin çalışmaları durdurmasına ve yürütülen soruşturmaya rağmen alandaki değişiklik dikkat çekti.

SES YOK AMA GİZLİ ÇALIŞMA VAR!

Haberimiz ve Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Korkmaz'ın, Esenköy Belediye Başkanı ve Çevre İl Müdürü hakkında yaptığı suç duyurusuna rağmen sessizliğini koruyan Ak Partili Belediye, söz konusu alanda gizli ve hummalı bir çalışma yürütüyor.

İzinsiz doldurulan alanda yapılan değişikliği yine gözler önüne seriyoruz.

ÖNCEKİ HALİ



HABERİMİZDEN SONRAKİ HALİ



[embed]https://www.youtube.com/watch?v=WsmCn2yY8so&feature=youtu.be[/embed]

Konuyla ilgili bu özel habere imza atan ve olayı deşifre eden Revizyongazetesi.com GYY Hakan Korkmaz şöyle konuştu;



"Haberimizden sonra Sayın Valimizin hemen talimat verdiği bilgisini aldım. Öncelikle Sayın Valimize teşekkür ediyorum.

Şimdi söz konusu alanda bir Sahil Dolgu Projesi var.

Bakanlık bazı eksikliklerin giderilmesini istemiş, kısacası henüz onaylanmış bir proje yok ve bu alanda bir çalışma yapma imkanı yok.

Buna rağmen akıllara durgunluk verecek bir şekilde Esenköy Tünel inşaatından çıkan malzemenin buraya, denize dökülmesi üzerine çalışmayı deşifre etmiş, bununla da kalmayıp Belediye Başkanı ve Çevre İl Müdürü hakkında suç duyurusunda bulunmuştum.

Tabi şu an da yürüyen bir soruşturma var ve biz gelişmeleri son derece dikkatle takip ediyoruz.

Şunu çok açık bir şekilde söylüyorum.

Bedeli ne olursa olsun, bu olayın örtbas edilmesine izin vermemek ve gerçeklerin ortaya çıkması için gereken ne ise yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim.

Bugün yine Yalova Çevre İl Müdürlüğünden üst düzey bir yetkiliyle görüştüm.

Çevre İl Müdürüyle ilgili de yaptığım suç duyurusuna rağmen bana son derece nazik ve şeffaf bir şekilde bilgi paylaşımı yapan yetkililere de teşekkür ediyorum.

İşte yukarıda resimleri  gördünüz.

Söz konusu alanın, haber ve suç duyurusundan önce ve sonraki hali aslında her şeyi gösteriyor.

Bu arada Esenköy Belediyesi konuyla ilgili bir Blok Taş ihalesi yaptı.

Bu ihaleyi de mercek altına aldım ve büyük bir ihtimalle bu ihale ile ilgili de bazı adımlar atacağım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.