BAŞKAN VE YARDIMCISI YOLDA KALDI!
ÖZEL HABER/ Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve yardımcısı Halit Güleç'in araçlarına icra takibi yüzünden trafik ekipleri tarafından el koyulduğu iddia ediliyor.

Başkan Vefa Salman'ın aracına Çınarcık yolunda, Yardımcısı Halit Güleç'in aracına ise Kayseri'de el koyulduğu bilgisi var.

Salman'ın sözleşmeli aracının yapılan işlemler ardından dün teslim alındığı, Halit Güleç'in Kayseri'de bağlanan aracının henüz gelmediği belirtiliyor.

Bazı meclis üyeleri iddiayı doğrularken belediyeden konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

GÜLEÇ'LE İLGİLİ ŞOK İDDİA!

Öte yandan Balanshaber.net, "Yalova'da Önemli İddialar!" başlığıyla yayınladığı haberde Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'le ilgili iddialara yer verdi.

Haberde şu ifadelere yer verildi;

"Yalova Belediyesi'nde Başkan yardımcılığı görevini yürüten Halit Güleç isimli kişinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında belediyeden atılan memurlar için belediye müteahitlerinden para topladığı ve bu memurlara yardımlarda bulunduğu iddia ediliyor. Uzun yıllar boyunca DYP'de yöneticilik yapan Halit Güleç daha sonra CHP'ye geçmiş ve Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş. 5 ay önce CHP milletvekili Muharrem İnce'nin kardeşi ve belediye meclis üyesi Hüseyin İnce'nin sosyal medyadan, "Yalova'daki en büyük FETÖ'cü' dediği başkan yardımcısının bu paylaşımından dolayı Hüseyin İnce'yi bir restorantta dövdürdüğü ise diğer vahim iddia.. Halit Güleç'in yine FETÖ kapsamında belediyeden uzaklaştırılan H.Ü isimli şahsı göreve geldiği dönemde park bahçeler müdürü yaptığı yüksek sesle konuşulan konular arasında... Bu konuda Hüseyin İnce'nin yaptığı suç duyurusunun ise halen savcılıkta olduğu konuşuluyor."

Revizyongazetesi.com'un haberinden de alıntı yapan Balanshaber.net'te yer alan haberi okumak için →TIKLAYIN



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.