BAŞKAN VEKİLİ MUSTAFA TUTUK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Yalova Belediyesine bağlı ekipler, Bağlarbaşı Mahallesi’nde roman vatandaşlarımızın yaşadığı bölgede kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan bilgilendirme şöyle;

Gelen talep ve şikayetler yerinde incelendikten kısa bir süre sonra Fen, Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon ile Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk tarafından verilen talimatlar doğrultusunda çalışmalara başladı. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek için sahaya inen Başkan Vekili Tutuk’a, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’da eşlik etti.



Mahallelerde kısa zaman diliminde vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirdiklerini belirten Başkan Vekili Mustafa Tutuk; "Kısa vadede çözümler üreterek vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yerine getiriyoruz. Bağlarbaşı Mahallesinde roman kardeşlerimizden gelen istekler doğrultusunda ekiplerimiz çalışmalara başladı ve sorunlu bulunan bölgelere müdahaleler yaptılar. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar geçici olmakla birlikte önümüzde ki aylar içinde kentimiz için yapacağımız projeler ve çalışmalarla kalıcı bir çözüme ulaşacak" dedi.





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/06/16/baskan-vekili-mustafa-tutuk-once-vefa-salman-6-yilda-ne-yapmis-onu-aciklasinlar/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.