BAŞKAN ZABITAYLA KAVGA ETTİ!
ÖZEL HABER/ CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, bu seferde zabıtayla kavga etti.

Belediye de çalışan zabıtaya iddiaya göre,"Herkes oturup kalktığına dikkat edecek" diyerek özel hayatlarına müdahale etmeye çalışıp sınırlama getirmeye kalkan Başkan Avni Kurt, zabıtanın tepkisiyle karşılaştı.

Yumruklaşmanın eşiğine gelen Başkan Kurt ve zabıta S.S'yi araya giren diğer zabıtalar ayırdı.

Başkan Kurt'un tartıştığı zabıtaya,"Seninle Başkan olarak değil, Avni Kurt olarak uğraşacağım" diye tehditler savurduğu iddia edildi.

Başkan Kurt'la tartışan zabıtanın görevden ayrılacağı edinilen bilgiler arasında.

Başkan Avni Kurt göreve geldiği sene de yine bir zabıtayla sorun yaşamıştı.

Belediye zabıtası rutin kontroller sırasında Başkan Kurt'un sahibi olduğu dükkanın ruhsatsız olduğunu tespit ederek rapor tutmuş, bunun üzerine Başkan Kurt o zabıtayı iddiaya göre belediyeden ayrılmaya zorlamıştı.

Baskılara dayanamayan zabıta T.Y ise belediyeden ayrılıp başka bir belediye de göreve başlamıştı.

Belediyeye kendi dükkanından mal alımı yapan ve müfettişin bu kanunsuzluğu tespit etmesi üzerine belediyeye dilekçe yazıp tahsil ettiği parayı belediye veznesine yatıran Başkan Kurt, belediye zarara uğramadığı gerekçesiyle yargılanmaktan kurtuldu ama olayın belgeleriyle deşifre olmasıyla mizah konusu olmaktan kurtulamadı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.