BAŞKANIN OĞLU FETÖ FİRARİSİ Mİ?
ÖZEL HABER/Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 24 yaşındaki kızının ByLock programı kullandığı gerekçesiyle tutuklanmasının ardından dün görevinden istifa etti.

Bu olayın üzerine, daha önce Yalova'nın Subaşı Belediye Başkanı Ak Parti'li Volkan Yılmaz'ın Fetö'den yargılandığını ve Fetö sanığı olduğu halde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül alması olayını deşifre edip ülke gündemine getiren Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, yine çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getiriyor!

"Yalova'da Ak Parti'li bir ilçe Başkanının oğlu Fetö firarisi mi?" diye soran Korkmaz şöyle konuştu:

"Yalova'da FETÖ skandalları bitmiyor. Fetö sanığı Belediye Başkanına Cumhurbaşkanına ödül verdiren ve buna göz yuman Ak Parti Yalova İl Yönetimi bir skandala daha imza atmış gözüküyor.

Yalova'da Ak Parti'li bir ilçe başkanının oğlu Fetö firarisi bilgisi bana ulaştırılınca hemen İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Fetö tespit komisyonu üyesi olan Bayram Fettah Koçgündüz'ü aradım.

"Hani soruşturma açıyordunuz? Bu başkanın oğlu Fetö firarisi ama ilçe kongresine yine tek aday olarak giriyor! Ne oldu?" diye sordum...

Ak Parti Yalova İl Başkan Yardımcısından bana verilen cevap şu oldu...

"Biz Ankara'ya bildirdik, Genel Merkez'in takdiri."

Yardımcısı Burhan Karagözlü'nünde Fetö sanığı olduğunu ve 15 Temmuz'dan sonra apar topar istifa ettirildiğini hatırlatıp, buradan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'a soruyorum...

Başkan, bu olay doğru mu?

Geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe kongresinde yola devam ettiğiniz bir ilçe başkanının oğlu fetö firarisi mi?

Nasıl oluyor da, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı, kızında BYLOCK çıktı diye görevi bırakıyor ama Yalova'da her şeyden önce Fetö ile mücadelenin ruhuna ters bu olaylar yaşanıyor?

Bu olaylar sizi hiç rahatsız etmiyor mu?

Yalova Ak Parti'de başka şaibesiz bir isim bulamadınız mı da, oğlu Fetö firarisi olan Başkanı yeniden ilçe başkanı seçtiniz?

Sayın İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak...

Bu ilçe başkanının kim olduğunu ben açıklamıyor ve bu işi size bırakıyorum...

Sizi, oğlu Fetö firarisi olan ilçe başkanının kim olduğunu açıklamaya...

Konuyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapmaya...

Ve bu olay doğruysa sizi istifaya davet ediyorum..."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/10/25/erdoganin-elinden-odul-aldi-beraat-etti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.