BAŞKANLAR MÜFETTİŞLE YEMEK YEDİ Mİ!
ÖZEL HABER/ Geçtiğimiz aylarda CHP'li Çınarcık Belediyesini denetlemeye gelen ve bazı yolsuzlukları tespit ettiği iddia edilen müfettişle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Çınarcık Belediyesini denetleyen Müfettişin son gün Esenköy'de bir balık lokantasında Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan'la yemek yediği iddia ediliyor.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

korkmaz

"Evet müfettiş Çınarcık Belediyesini denetlememiş adeta belediyede fırtınalar estirmişti. Bazı yolsuzlukları tespit etmekle kalmamış, CHP'li meclis üyelerini meclis toplantısı esnasında sorguya çekip tabiri caizse fırçalamıştı.

Meclis Üyelerinin yaşadığı bu olayı, Çınarcık Belediyecilik tarihinde kara bir leke diye daha önce yazmış ve yorumlamıştım.

Çınarcık Belediyesinin denetlenmesi esnasında ivazsız bağışla ilgili müfettişe Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya'da ifade vermiş ve Ak Partili Başkan Murat Kaya, CHP'li Başkan Avni Kurt'u zora sokacak söylemlerden kaçınmış ve bu bilgiler bize ulaşmıştı.

Ben bu bilgileri sosyal medyadan deşifre edince zor durumda kalan Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Murat Kaya'nın kendisine durumu soran partililere,"İfademde öyle dedim ama müfettişle tekrar görüşüp gerekeni söyledim" diyerek kendini savunduğu bilgisi de bize ulaşmıştı.

Ak Partililer, İlçe Başkanı Murat Kaya'nın tabiri caizse CHP'li Avni Kurt'u koruyan ifadesiyle şaşkınlık yaşarken asıl bomba haber geldi.

Çınarcık Belediyesinde bazı yolsuzlukları tespit eden müfettişle görüşmesi için Ak Partili bir Belediye Başkanından yardım istendiği ve bu belediye başkanının da Çınarcık Belediyesine gelerek müfettişle görüştüğü iddia edildi.

Çınarcık'a bomba gibi düşen ve Ak Partilileri üzen bu olayla ilgili yeni bilgilere ulaştık.

İddiaya göre denetlemenin son günü Müfettiş, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan ile Esenköy'de bir balık lokantasında bir araya gelip yemek yemiş.

Yemekle ilgili görgü tanıkları olduğu için inkar edileceğini zannetmiyorum ama "Sadece yemek yedik" diye bir savunma tabi ki yapılabilir.

Biz zaten konuyu son derece ciddi bir şekilde takip ediyoruz ve müfettişin raporuna neleri yazıp yazmayacağından her şeyin ortaya çıkacağını umuyoruz.

Duruma göre, gerek Ak Parti Genel Merkezine, gerekse İçişleri Bakanlığına konuyla ilgili gerçeklerin ortaya çıkması adına şikayetlerimiz olacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Ak Partili Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan'ı konuyla ilgili, hem Ak Partiye gönül verip ilk seçimde Ak Partiyi Çınarcık'ta yeniden iş başına getirmeye uğraşan partilileri, hemde kamuoyunu tatmin edecek bir açıklama yapmaya davet ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.