BAŞLIK, MÜDÜRÜ RAHATSIZ ETTİ!
YALOVA/ Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı olmuş Yalova'nın tanınmış isimlerinden Yusuf Özkan'ın bylock'tan gözaltına alındığı haberi ses getirdi. Revizyongazetesi.com, bugün Yusuf Özkan'ın kendisine ait bir hatta Fetö'nün şifreli haberleşme ağı bylock tespit edilmesi üzerine gözaltına alınmasını özel haberle okurlarına duyurdu.

Kendisine ait bylock programı yüklü hattın kardeşinin hanımının kullandığının ifade edilmesi üzerine serbest kalan Yusuf Özkan, Revizyongazetesi.com'a konuşmuş ve haberde Özkan'ın ifadeleri yer almıştı.

BAŞLIKTAN RAHATSIZ OLDULAR!

Haberin yayınlanmasının ardından Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ı arayan Yusuf Özkan, Korkmaz'dan haberin başlığını değiştirmesini istedi.

Daha sonra Yusuf Özkan, haberin altına yorum yazdı.

Özkan yorumda,"Yanlış anlamalara meydan vermeyecek yazı içeriğine uygun bir başlık atmanızı beklerdim. İfade ettiğim gibi konunun benim ile ilgisi yoktur. Selamlar." dedi.

Ne olduysa bundan sonra oldu ve Yusuf Özkan'ın bu yorumu üzerine Özkan'a tanıdıklarından destek yorumları gelmeye başladı!

Ortak istek, haberin başlığının değişmesi oldu!

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ,"BYLOCK'TAN GÖZALTI" BAŞLIĞINA BOZULDU!


Bunlardan en dikkat çeken ise Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun oldu. Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, haberin altına yazdığı dikkat çeken yorumda,"Başlık ve içerik uyuşmuyor. Yusuf Özkan bir çok eğitimcinin şahitlik edeceği Mümtaz bir kişiliktir. Onun için daha dikkatli olunmasını ve gerekli düzeltmenin yapılmasını tavsiye ediyorum." diyerek haberin başlığının değişmesini istedi.

Ardından bir yorum daha yazan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun,"Kendisiyle ilgili olmadığı için serbest kaldığını ifade ettiği açıklamayı zaten yayınladınız. Daha hassas olunması gerektiğini düşünüyor, hayırlı akşamlar diliyorum." dedi.



 

 

 

Bunun üzerine Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Sizin gibi İl'de üst düzey bir yöneticinin böyle bir yorumla yargıya intikal etmiş son derece hassas bir olaya taraf olmanız hayli şaşırtıcı ve düşündürücüdür." dedi.

Korkmaz'a cevap veren İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Bu ve benzeri konularda sohbet etmek için kahve içmeye beklerim.Görüşmek dileğiyle. Selamlar." dedi.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Evet Yalova'da Ak Parti İl Başkanlığına aday olmuş, 3 defa da Milletvekili Aday Adayı olmuş Yusuf Özkan, kendi üzerine kayıtlı bir hatta Fetö'nün şifreli haberleşme ağı bylock tespit edildiği için salı günü gözaltına alınıyor.

Malumunuz 15 Temmuz'dan sonra Fetö'nün siyasi ayağının deşifre olmaması ve Fetö Soruşturmalarında yaşandığı iddia edilen mağduriyetler gündemi meşgul eden konuların başında geliyor.

Bu yüzden hak ihlallerine sebep olmamak ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bylock'tan gözaltına alınan Yusuf Özkan'a konuyla ilgili görüşme talebimi ilettim ve kendisi adeta jet hızıyla bana dönüş yaptı.

"Geçmiş olsun" dedim ve gözaltı olayını sordum. Son derece samimi bir şekilde en ince ayrıntıya kadar anlattı.
Hatta kendisiyle ilgili başka suçlamalar olduğunu da söyledi ama ben konu yargıda olduğu ve serbest kaldığını da göz önüne alarak bunlara haberde yer dahi vermedim.

Sadece kendisinin bylock'tan gözaltına alınıp serbest kaldığını belirtip haberin devamında tamamen kendi açıklamalarına yer verdim.

Yusuf Özkan, haberin yayınlanmasının ardından beni aradı ve içeriğinden değil ama haberin başlığından duyduğu rahatsızlığı belirtip başlığı değiştirmemi istedi.

Bende kendisine bylock'tan gözaltına alındığını hatırlattım ve gerek başlıkta gerek içerikte bir sorun olmadığını söyledim.

Bunun üzerine Yusuf Özkan çareyi adeta tanıdıklarını provoke eden bir yorum yazmakta buldu.

Bylock'tan gözaltına alınan Yusuf Özkan'ın tanıdıkları yazdıkları yorumlarda ağız birliği etmişcesine benden haberin başlığını değiştirmemi istediler.

Bunlardan en ilginci ise tabi ki İl'in üst düzey yöneticilerinden olan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun oldu.

Evet, Yalova İl Milli Eğitim Müdürünün yargıya intikal etmiş böyle hassas bir konuya bu şekilde dahil ve taraf olması, şaşırtıcı olduğu kadar da düşündürücüdür."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/21/yusuf-ozkana-bylocktan-gozalti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.