'Ben Erdoğan'dan korkmuyorum' diyen Muharrem İnce, yayını terk etti!
Haber Global kanalında gazetecilerin sorularını yanıtlamak üzere özel olarak davet edilen CHP’nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’un fethinin yıl dönümü için düzenlenen programına dönülmesi üzerine sert tepki gösterdi ve yayını terk etti.

"35 Televizyon Erdoğan’ı veriyor zaten birinde de ben konuşayım" diyen Muharrem İnce,"Türkiye bu faşist düzenden kurtulacak. 35 Televizyonda Erdoğan konuşuyor, onun karşısında rakip olmuş birisiyim ben. Ben gururumla kimseyi oynatmam. Kendi kendinize devam edin. Bu saygısızlıktır. Türkiye bunu hak etmiyor. Türkiye Cumhuriyeti Erdoğan’ın babasının malı değildir. Ben Erdoğan’dan korkmuyorum. Sözlerimi söyleyeceğim arenalar vardır. Böyle birşey olmaz. Konuşsun 35 televizyonda, bir tanesinde de ben konuşayım. Ne diye benim sözümü kesiyorsunuz? Böyle bir şey olmaz. Bu doğru değil. Erdoğan bu memleketin kurucusu değil. Sahibi değil. Çağırıyorsanız buraya birisini onu konuşturacaksınız. Size söylemiyorum, patronlarınıza söylüyorum. O zaman çağırmayın kardeşim. Ben yalakalık yapamam. Kimseye yalakalık yapamam. 16 milyon insan oy vermiş bana. O insanlara saygısızlık yapıyorsunuz. İyi yayınlar diliyorum." dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=XwzPp1J3sMs[/embed]

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/29/hakan-korkmaz-yazdi-kafandaki-kusla-kalakaldin/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.