Berat Albayrak istifa etti

Son dakika... Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 'sağlık sorunları sebebiyle' istifa ettiği duyuruldu.

İddia henüz resmi kaynaklar tarafından ne teyit edildi ne de yalanlandı.

AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ise yaptığı paylaşımda,"Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Berat Albayrak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Yıldız öncü firin.... 3 yıl önce

Her ne kadar hükumetin yanında olsam da..B.Albayrak'in istifası yerinde olmuş.. Neden, artan döviz fiyatları, ekonomik şartların kötüye gitmesi, işsizlikten artış kendi sorumluluk alanina giren etkenlerdi Bi dönem önce enerji bakanı iken, bir dönem sonra ekonomi bakanı olması...Yillarc yaptığim firinciligi bırakıp, kasaplık yapmam gibidir.. Cunki birbiri ile zıt alanlar..... Şimdi merak konusu kim getirilecek...Isin açıkçası, ben talibim...????????????