BİRBİRLERİNE GİRDİLER!
ÖZEL HABER/ Yalova'da Birlik Başkanı ve Rektör Adayı, denizi temizlemek için birbirine girdi. Yalova Atıksu ve Kanalizasyon Alt Yapı Tesislerini İşletme Birliği (YASKİ) Başkanı Ahmet Özsümer ve Yalova Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Fehime Julide Hızal Yücesoy, milyonluk projeyi sahiplendiler.

ÖZSÜMER, KÜPLERE BİNDİ!

Yalova Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Fehime Julide Hızal Yücesoy, ucunda 1.5 Milyon euro olan projeyi DSİ ve Yalova Belediyesi ile beraber yapmak isteyince, Ak Partili Belediye Meclis Üyesi ve Yaski Başkanı olan Ahmet Özsümer adeta küplere bindi.

Bir süredir proje üzerinde çalışan Yaski Başkanı Ahmet Özsümer'in bugün Prof. Dr. Fehime Julide Hızal Yücesoy'u aradığı ve ikilinin telefonda tartıştıkları sızan bilgiler arasında.

Bu görüşmenin ardından Yaski Başkanı Ahmet Özsümer'in, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile de bir görüşme yaptığı Revizyongazetesi.com'un edindiği bilgiler arasında.

Yalova'da denizi kimin temizleyeceği ve AB'den gelecek 1.5 Milyon euroyu bulacağı belirtilen hibeyi kimin alacağı merak konusu.

ÖZEL HABER/ HAKAN KORKMAZ



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/04/10/vekil-ve-il-baskanini-uyariyorum/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/04/07/tek-adam-elestirilerine-cevap-verdi/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/04/03/ozsumer-yalniz-kaldi/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/03/29/sok-dolandiricilik-iddiasi/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.