CHP Aday Tanıtım Toplantısı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerdeki adaylarını tanıttı ve 12 maddelik seçim bildirgesini açıkladı. Kılıçdaroğlu, partisinin teşkilatlarına sahaya inin talimatı verdi.

Ankara Kapalı Spor Salonu'nda yapılan aday tanıtım toplantısına CHP’nin Yalova, ilçe ve belde adayları, Milletvekili Özcan Özel ve il başkanı Nur Koçak da katıldı.



ATATÜRK'ÜN KENTİ YALOVA

Yalova’yı temsil eden belediye başkan adayları, "Atatürk’ün kenti Yalova" anonsu ile seyirciler tarafından büyük bir coşkuyla alkışlanarak sahneye çağrıldılar. Ardından ilçe ve belde belediye başkan adayları ile milletvekili ve il başkanı sahnedeki yerlerini alarak toplantıya katılanları selamladılar.



CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’de aday tanıtım toplantısına katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.