CHP'DE İNCE'NİN AYAK SESLERİ!
CHP Kurultayına 1 hafta kala Genel Başkan Adayı Muharrem İnce'ye Sakarya İl Örgütünden destek geldi. Muharrem İnce'ye desteğini açıklayan CHP Sakarya İl Örgütü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Sakarya İl Örgütü; 3-4 Şubatta yapılacak olan kurultayımızda Genel Başkan adayı sayın Muharrem İNCE'yi 14 kurultay delegesiyle destekleme kararı almışlardır." dedi.

Açıklama şöyle;

CUMHURİYET HALK PARTİSİ SAKARYA İL ÖRGÜTÜ OLARAK
36. OLAĞAN KURULTAYIMIZA İLİŞKİN AÇIKLAMAMIZDIR;

İl Başkanımız sayın Erdoğan ISIR başkanlığında tüm ilçe örgütleri tek tek gezilerek örgütümüzün kurultaya dair görüşleri ve tercihleri birebir alınmıştır.

Bu görüşler/talepler neticesinde Sakarya kurultay delegeleri bir araya gelerek Sakarya Örgütünün net şekilde belirttiği yönde hareket etme kararı almıştır.

Sakarya ve Türkiye kamuoyuna saygıyla açıklamak isteriz ki;

Sakarya İl Örgütü; 3-4 Şubatta yapılacak olan kurultayımızda Genel Başkan adayı sayın Muharrem İNCE'yi 14 kurultay delegesiyle destekleme kararı almışlardır.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.