CHP'DE ZARA, BAŞKANLIĞA ADAY...
YALOVA/ CHP'de olağan kongre takviminin açıklanıp, İlçe kongrelerinin 23 Eylül-30 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacağının belli olmasıyla birlikte Başkan adayları ortaya çıkmaya başladı.

2014 yerel seçimlerinde CHP Çınarcık İlçe Başkanı olan ve görevini daha sonra bırakan Ali Zara, ilk kongre de Çınarcık İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'a konuşan Zara,"Biz son yerel seçimlerde CHP'yi Çınarcık'ta zafere taşımıştık. Ben bayrağı başka bir arkadaşıma devretmiştim. Gördüğüm lüzum üzerine Başkanlığa tekrar adayım. Bizi bilen bilir. Koltuk derdinde olmadığımızı da herkes bilir. Amacım Çınarcık'ta örgütü birlik beraberliği sağlayarak tekrar eski gücüne kavuşturmak" dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.