CHP'DEN VEFA SALMAN AÇIKLAMASI
Canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a soru-cevap bölümünde yolsuzluk soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın son hukuki durumu soruldu.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak,"Bizim temel prensibimiz seçimle gelen seçimle gitmelidir. Yalova Belediye Başkanımızla ilgili olarak Yalova Belediyesi Genel Sekreterimiz serbest bırakıldı. Yalova Belediye Başkanımız hakkında her hangi bir suçlama henüz mahkemelere intikal etmedi. Edebileceğini de zannetmiyorum. Çünkü sonuç itibariyle Yalova Belediye Başkanımız belediyede olan usulsüzlüğü, yolsuzluğu kendisi ihbar etmiş. Ama orada da hukuksuz bir yaklaşımla belediye meclisi içinden seçilen bir AK Parti’li başkan, AK Parti çoğunluktaysa belediye meclisinde seçim yapıyorlar, AK Parti çoğunlukta değilse kayyum atıyorlar. AK Parti’li başkan görevine devam ediyor." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/14/ince-tulumbada-su-bitince-ne-yapacaklarini-sasirdilar-gozlerini-yine-ataturkun-mirasina-diktiler/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.