CHP'Lİ BAŞKAN AVNİ KURT'A SUÇ DUYURUSU!

Çınarcık Sahil Dolgu Projesinde flaş gelişme!


ÖZEL HABER/  Düzce Denizcilik Firması; Çınarcık Belediye Başkanı, Çınarcık Belediyesi ihale komisyonu başkan ve üyeleri, Belediye avukatları ve Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün yönetim kurulu başkanı olduğu Kayraport firması ortakları hakkında, "kuşkulu para transferleri mevcut" diyerek, usulsüz ihale yapmak, ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet alıp verme suçlamalarıyla Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundu.



Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, suç duyurusundaki iddiaları, Çınarcık Belediyesi'ne ve Çınarcık Sahil Dolgu ihalesini alan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'e sordu...

Korkmaz'ın konuştuğu Kayraport Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ersöz,"İddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. İspatlayamazsa sonuçlarına katlanır. Hukuk her şeyi çözer." dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşüne Yalova'dan katılmayan tek CHP'li Belediye Başkanı olan ve tepki çeken Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ise,"Konu yargıya yansıdığına göre bir şey söylemenin anlamı yok. Verilemeyecek hesabımız yok" dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/03/21/dolguda-onemli-iddia/



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/07/02/yalovadan-bir-tek-o-katilmadi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.