CHP'Lİ BAŞKAN ENSELENDİ!
ÖZEL HABER/ Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un belediyeye kendi beyaz eşya dükkanından mal aldığı ve bu yüzden soruşturma geçirdiği ortaya çıktı.

30 Mart yerel seçimlerinde daha önce babasının da oturduğu başkanlık koltuğuna eski Ak Partili Başkandan hesap sorma vaadiyle oturan Avni Kurt'un, kendi dükkanından belediyeye doğrudan teminle mal alıp adeta enselendiği ortaya çıktı.

İçişleri müfettişinin yapılan şikayet üzerine kanunlara aykırı bir şekilde kendi dükkanından mal alımı yaptığını tespit edip ön inceleme başlattığı Başkan Avni Kurt, çareyi başkanı olduğu belediyeye dilekçe yazarak parayı geri ödemekte buldu.

Belediyeden tahsil ettiği parayı belediye veznesine yatıran Başkan Avni Kurt hakkında, soruşturmaya izin verilmemesi kararı çıktı ve Başkan Kurt yargılanmaktan kurtuldu.

Müfettişin belediye de yapılan usulsüzlükleri tespit etmesi üzerine Ak Partili bir belde belediye başkanı devreye girmiş ve Revizyongazetesi.com bunu okurlarına duyurmuştu.



[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lRfsbIfZnPs&feature=youtu.be[/embed]

Konuyla ilgili bu özel habere imzasını atıp olayı deşifre eden Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Ne umduk, ne bulduk!

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, büyük umutlar ve vaatler vererek koltuğa oturmuştu.

Seçimden önce bir televizyon kanalına çıkıp marina, rüzgar panelleri ve jeotermal enerji projeleri için,"Bütün görüşmelerini yaptım hiç bir problem yok" diyen Avni Kurt, geçen 3 seneden fazla sürede bu söz verdiği projelerin bırakın başlamayı adını bile anmadı.

Bunlarında ötesinde Avni Kurt'un en büyük vaatleri arasında eski Ak Partili Başkana hesap sormak vardı!

Her fırsatta eski başkana hesap soracağını ve burnundan fitil fitil getireceğini söyleyerek Başkanlık koltuğuna oturan Avni Kurt, geçen sürede bu konuda adeta kılını kıpırdatmadı.

İşte başta ben ve bir çok kişi Avni Kurt'un eski başkana sözde hesap sormasını beklerken Başkan Kurt bu arada belediyeye kendi dükkanından mal almakla meşgulmüş!

İyi de sevgili başkan bu kadar yalana dolana ne gerek vardı!

"Ben belediyeye kendi dükkanımdan mal satmak için başkan olmak istiyorum" diye açık açık deseydin bize ne gerekiyorsa yapardık Sayın Başkan!

Vallahi de yapardık, billahi de yapardık!

Sevgili Başkan...

Bunun suç olduğunu bile bile Belediyeye kendi dükkanından çaktırmadan mal satmış parayı tahsil etmişsin fakat enselenince de kendi başkanı olduğun belediyeye dilekçe yazarak parayı geri ödemek istediğini belirtip, üstüne bir de belediye veznesinde kuyruğa girip parayı geri yatırmışsın!

Tabi bu tespit edilenin sadece Çınarcık'taki dükkandan direk alınan mallar olduğunun ve dolaylı yoldan daha yüksek meblağlarda alımlar yapıldığının altını çizmek isterim.

Bunlarda ortaya çıkacaktır diye umuyorum!

Ah be Başkanım!

Biz senden neler beklemişiz fakat sen nelerle uğraşıyormuşsun yazık!

Bu yüzden mi belediye meclisinde Ak Parti hükümetini övüp transfer olmak için uğraştın yoksa başkan?

Vallahi çok yazık!

Sana yazık!

Bize yazık!

Hayallerimize yazık!

CHP'ye yazık!

Çınarcık'a yazık...

Çoook yazık oldu çok!




KAMU YARARI OLMAYAN İMAR KARARLARINDA GERİ ADIM...


Öte yandan planlardaki yolları kaldırıp kamu yararı gözetmeden imar değişiklikleri yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un, kendisiyle beraber meclis üyeleri ve bazı memurlar hakkında soruşturma açılması üzerine geri adım attığı ve değişikliklerden vazgeçerek yargılanmaktan kurtulduğu da ortaya çıktı.

Mevzuata aykırı imar plan değişikliklerinin altına imza atan ve müfettişe savunma veren Çınarcık Belediye Meclis Üyeleri de yargılanmaktan kurtuldukları için rahat bir nefes aldılar.

Milyonluk ranta sebep olan mevzuata aykırı imar plan değişiklikleri yapılan yerler arasında Başkan Avni Kurt’un akrabalarına ait yerler de vardı!

İşte söz konusu karar:









http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/03/05/dava-acilirsa-aciga-alinabilir/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.