CHP'Lİ BAŞKAN GERİ ADIM ATTI VE...
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesinde planlardaki yolları kaldırıp kamu yararı gözetmeden imar değişiklikleri yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un, kendisiyle beraber meclis üyeleri ve bazı memurlar hakkında soruşturma açılması üzerine geri adım attığı ve değişikliklerden vazgeçerek yargılanmaktan kurtulduğu ortaya çıktı.

Mevzuata aykırı ve kamu yararı olmayan imar plan değişikliklerinin altına imza atan ve müfettişe savunma veren Çınarcık Belediye Meclis Üyeleri de yargılanmaktan kurtuldukları için rahat bir nefes aldılar.

Milyonluk ranta sebep olan mevzuata aykırı imar plan değişiklikleri yapılan yerler arasında Başkan Avni Kurt'un akrabalarına ait yerler de vardı!

Bu arada Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un suç olmasına rağmen kendine ait beyaz eşya dükkanından belediyeye mal alımı yaptığından dolayı soruşturma geçirdiği de ortaya çıktı.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lRfsbIfZnPs[/embed]

İşte söz konusu karar:







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.