CHP'Lİ BAŞKAN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE VERİLDİ!
CHP Yalova İl Yönetimi düğmeye bastı ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve Meclis Üyesi Adil Ürekli’yi  partinin grup toplantılarına katılmadıkları gerekçesiyle kısıtlamalı ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti.

Disipline sevk edilen CHP’li Meclis Üyesi Adil Ürekli'nin ihraç sebebi arasında grup kararına uymamak, Başkan Yardımcısı Halit Güleç’le ilgili ihraç sebeplerinden biri de Ak Parti’ye çalıştığı iddiası!

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Ülke gündemine oturan seçimlerle Yalova Belediye Başkanı  olan ve adını Yalova’da kestiği ağaçlarla duyuran Vefa Salman’ın CHP örgütüyle ve Muharrem İnce ile arasının açık olduğunu ilk kez ben duyurmuş ve gündeme getirmiştim.

Hatırlarsınız...Muharrem İnce’nin oğlunun düğününe gelen Kılıçdaroğlu, düğüne davet edilmeyen Vefa Salman’ı arabaya atıp düğüne götürmüş ama çabası sonuç vermemiş ve İnce, Salman’ı affetmemişti.

Haklıydı çünkü  Vefa Salman başkanlık koltuğuna oturduktan sonra "Yalova’ya nasıl hizmet ederim, belediyenin CHP’de kalmasını nasıl sağlarım" diye gayret etmek yerine belediye yönetimini adeta yardımcısı Halit Güleç’e bırakıp, enerjisini Muharrem İnce’ye anlamsız yere muhalefet etmeye harcadı.

Bunu yaparken Ak Parti’ye yakın durmayı da ihmal etmedi.

Malum belediye meclisinde Ak Parti’nin sayıca üstünlüğü var.

Salman’da ne yaptı?

CHP Yalova örgütüne ve Muharrem İnce’ye adeta sırtını döndü, Ak Parti’li Milletvekili Fikri Demirel’e yakın durdu ve belediyeyi şimdiye kadar böyle yönetti.

Uzatmayayım...

Koltuğa oturduktan sonra kendisini adeta örgütün ve partinin üstünde gören tavırlar içine giren Vefa Salman’la ilgili CHP Yalova İl nihayet düğmeye bastı ve disiplin sürecini başlattı.

Vefa Salman’ın disipline verilmesiyle ilgili tepkisi de hayli ilginç!

"24 Haziran seçimlerinden önce niye disipline vermediniz beni?" demiş Salman!

Hakikaten ilginç.

Belediyeyi perde arkasından yönettiği iddia edilen başkan yardımcısı Halit Güleç’in disipline verilmesiyle ilgili iddialarda hayli ağır!

Ak Parti’ye çalışmakla suçlanan Halit Güleç’in sosyal medyada  Ak Parti’lilerin yaptığı paylaşımlara beğeniler koymasıyla ilgili deliller ihraç dosyasında yerini aldı.

CHP Yalova İl Yönetimi tarafından ihraç talebiyle disipline verilen isimlerin başkan Vefa Salman dahil hepsinin devşirme CHP’li olduğunu hatırlatmak isterim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.