CHP'Lİ BAŞKAN İTİRAF ETTİ
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesinde Ak Partiye geçip geçmeyeceği merak konusu olan CHP'li Belediye Başkanı Avni Kurt, Ak Partiden kendisine teklif geldiğini itiraf etti.

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın deşifre edip gündeme taşıdığı transfer iddialarını daha önce kaçamak cevaplarla reddeden CHP'li Başkan Avni Kurt,"Üst düzey Ak Partililerden teklif aldım. Ama ben CHP'yi de seviyorum. Belediyenin işlerinde Ak Partili dostlarım bana destek oluyorlar, bir sıkıntı yaşamıyorum." dedi.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNE SÖYLEDİ!

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;



Evet daha önce Belediye Meclisinde Ak Parti Hükümetinin icraatlarını öven Başkan Avni Kurt nihayet ağzındaki baklayı çıkardı. Kurt, Ak Partiden kendisine teklif geldiğini itiraf etti.

Bakın Avni Kurt kendisine Ak Partiden teklif geldiğini Ak Partili Belediye Meclis Üyelerine söylüyor.

İlginç değil mi?

Anlaşılan Başkan konunun gündeme gelmesini ve bunu benim yapmamı istedi!

Evet Başkan Avni Kurt, bu açıklamanın bana iletileceğini ve benim bunu okurlara duyuracağımı çok iyi biliyor.

Avni Kurt geçen hafta Belediye Meclis Toplantısından sonra Ak Partili Meclis Üyeleri Nizamettin Balkaya ve Serap Tanrıkulu'nu odasına çay içmeye davet ediyor ve bombayı patlatıyor.

Ak Partiden üst düzey yetkililerden teklif aldığını söylüyor CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt.
Belediyenin işleri için Ak Partililerden destek gördüğünü bir sıkıntı yaşamadığını belirtiyor ve CHP'yi de sevdiğinin altını çizmeyi ihmal etmiyor Başkan Avni Kurt.

Avni Başkan gelen teklifi nasıl değerlendirir, Ak Partiye geçer geçmez kendi bileceği iş ama belli ki olayın kamuoyunda konuşulmasını ve ciddi şekilde tartışılmasını yani kamuoyu oluşmasını istiyor.

Dediğim gibi bu bilginin bana ulaştırılacağını Başkan Kurt çok iyi biliyor ve aksi olsaydı Ak Partili Meclis Üyelerine böyle bir açıklama yapmazdı tabi ki.

Ben burada herkesin özellikle de Ak Partililerin merak ettiği soruyu sormak istiyorum.

CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'a transfer teklifini yapan üst düzey yönetici Ak Partili kim?

İl Başkanı mı?

Milletvekili mi?

Kim?



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2016/09/11/yok-artik/

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.