CHP'Lİ BAŞKANDAN SOYLU'YA SICAK KARŞILAMA
CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın geçtiğimiz gün bir açılış için Yalova'ya gelen Bakan Süleyman Soylu'yu karşılaması, örgütte tepkilere sebep oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Partili Altınova Belediyesi'nin yapımı tamamlanan yeni hizmet binasının açılışı için gittiği Yalova'da Ak Partililer tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı.

CHP'li Başkan Vefa Salman'ın Bakan Soylu'yu karşılamaya gitmesi ve programına katılması CHP Yalova Örgütünde rahatsızlığa sebep oldu.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın belediye başkanı seçildiği günden beri Yalova CHP Örgütüyle ve Muharrem İnce ile arasının bozuk olduğu bilinmekte.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu:

"Mesele bakanı karşılamak da değil, tabi ki karşılarsın sorun değil bu, siyasi nezakettir ayrıca.

Mesele şurada...

Daha dün referandumda Dikta geliyor, Cumhuriyet elden gidiyor tarzında ifadeler de bulunup sayılı günler sonra Hükümetin bakanı karşısında adeta gerdan kırarsan tepkiyi de yersin!

İddialı söylemlerde bulunup siyasi rant elde etmeye çalışırsanız bu gibi konularda ya dikkat edeceksiniz ya da böyle tepkiyi yersiniz.

Demek ki neymiş?

Sen Belediye Başkanıysan ve Yalova'ya gelen ve gelecek olan hükümet yetkililerini böyle karşılayacaksan siyaset yapmayacak iddialı söylemlerde bulunmayacaksın...

Bırakacaksın bu işi örgütün, il Başkanın yapsın, zaten bu işi çok iyi yapan ama sizin işiniz bittikten, koltuğa oturduktan sonra sırtınızı döndüğünüz Muharrem İnce var.

Sayın İnce siyaseti de muhalefeti de fazlasıyla ve layıkıyla zaten yapıyor.

Belediye başkanı siyasi konular da işi partisinin örgütüne bırakacak, kendisi halka nasıl daha fazla hizmet ederim diye düşünüp icraatlarıyla ilgili konuşacak...

Sonra da bakan da karşıla, ne yapıyorsan yap!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.