ÇINARCIK SAHİL DOLGU PROJESİ
Çınarcık Sahil Dolgu Projesi başladı. Yalova'nın Çınarcık İlçesinde yapımı şikayetler üzerine duran Dolgu Projesi bir kez daha başladı.

Bu sabah projenin yapı müteahhidi olan firmaya çalışan 3 gemi Çınarcık Sahil Dolgu alanına geldi. Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'nun talimatıyla bir heyet gemilere çıkarak denetleme yaptı.

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com GYY Hakan KORKMAZ şöyle konuştu;

"Bu sabah firmaya ait gemiler Çınarcık'a gelince gemilerde dolguya uygun malzeme yok ihbarını Sayın Belediye Başkanımıza ilettim. Ardından Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'nu aradım ve kendisine bilgi verdim.

Sayın Valimizden denetleme heyetinin gemiye çıkmasını rica ettim ve kendisi heyetin gemiye çıkacağını ve hemen Belediye Başkanını arayıp gerekli talimatları vereceğini söyledi.

Kısa bir zaman sonra gördük ki hakikaten denetleme heyeti Sayın Valimizin talimatı üzerine gemilere çıktı ve kontrolleri yaptı.

Şimdi değerli okurlar şunun altını ısrarla çiziyorum.

Bu gemilerde blok taş yok! Çok açık ve net söylüyorum. Bunlar anroşman taşı değil. Kaldı ki gemiler toprak dolu. Gemilerin üstünde taş var ama altı toprak dolu. Yine çok açık ve net bir şekilde söylüyorum. Bunların aksini ispatlamak gemiye çıkan heyetin işi. Buradan her şeyden önce Çınarcık Belediye Başkanına fen memurunun yaptığı tespitleri ve çektiği fotoğrafları paylaşmasını istiyorum. Sayın Başkanıma gemiye çıkmak istediğimi söyledim, uygun görmedi. Saygı duyuyorum. Kendi takdirleridir.

Peki bu malzeme işinin üstünde niye duruyoruz?

Çünkü Sayın Valimizin açıklaması var!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jX633E5ILWw[/embed]

İşte Sayın Valimiz böyle demişti. Şimdi döküm başladı ve her şey ortada. Ben blok taş göremiyorum. Sayın Valimizi 2. kez arayıp ulusal basına konuyla ilgili açıklamasını hatırlattım. Sayın Valimiz her halde konuyla ilgili bir açıklama yapacaktır. "

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.