ÇINARCIK'TA HER YERDE ONUN ADI VAR!
ÖZEL HABER/ Yalova'nın Çınarcık İlçesinde CHP'li Belediye Başkanı Avni Kurt'un ilçenin belirli noktalarına koyduğu türbeyi andıran yapılar vatandaşların ilgisini çekiyor.

Bir zamanlar cemaat lideri olarak bilinen fakat 15 Temmuz'da ülkede kanlı bir darbe girişiminde bulunan ve terör örgütü lideri olduğu anlaşılan FETÖ lideri Gülen'in adını, bu türbeye benzeyen yapılarda gören bazı vatandaşların dua etmesi de dikkat çekti. Mizah amaçlı yapıldığı sanılan bu olay sosyal medyada da tiye alındı.

AVNİ KURT'UN SLOGANI

Daha önce kapatılan Zaman Gazetesi'nin reklamının belediyenin bilboardlarında yayınlanmasına ses çıkarmayan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, 15 Temmuz darbe girişiminden bir süre önce FETÖ liderinin adını Belediyenin sloganı olarak belirlemiş ve ilçenin her yerini GÜLEN adıyla donatmıştı.

her-yerde-fetonun-adi

Geçtiğimiz günlerde Yalova Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Demirhan'da sosyal hesabından yaptığı paylaşımda,"Değerli Çınarcık’lı hemşerilerim! Neden Çınarcık İlçemizin logosu gülen yüz?" diye sormuş ve konu tepkilerle gündeme gelmişti.

mehmet-demirhan-gulenyuz

Başkan Avni Kurt'un bu konudaki sessizliği ise kafaları karıştırmakta.

HÜKÜMETİ ÖVMÜŞTÜ

Belediye Meclisinde Ak Parti Hükümetinin icraatlarını övüp bunun açığa çıkmasıyla CHP'lilerin tepkisini çeken Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un, Ak Parti'ye geçmek için uğraştığı ve geçip geçmeyeceği de merak konusu.

Avni Kurt adına bir akrabasının Çınarcık'ta bu konuda nabız yokladığı ve ziyaretler yaptığı iddia ediliyor.

kurt-cami

Yine 30 Mart yerel seçimlerinden kısa bir süre sonra Ak Parti'ye geçmek için 7 CHP'li Belediye Meclis üyesiyle toplantı yapan ve bu toplantıda Ak Parti'ye geçmek için oylama yapan Avni Kurt'un, 5'e 2 ile geçişin onaylanmasına rağmen tepkiden çekinip beklemeyi tercih ettiği köy içinde konuşulan önemli iddialar arasında.

Ankara'da bazı Ak Parti Milletvekilleriyle arası son derece iyi olan CHP'li Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un, bir kredi işini bu ilişkileri kullanıp halletmesi Ak Parti Çınarcık'ta partililerin tepkisine sebep olmuş ve konuyla ilgili İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'ın da katıldığı son ilçe danışma toplantısında tepkiler dile getirilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.