DAVUTOĞLU YİNE BOMBALADI: BİR YÖNETİM KRİZİYLE KARŞI KARŞIYAYIZ!
İçişleri Bakanının istifasını değerlendiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Madem ki hata kabul edilmiştir, bir daha bu hatanın tekerrür etmeyeceğinin garantisi halka verilmelidir" dedi.

Davutoğlu,"Süleyman Soylu 'hata bana aittir' dedi. Madem ki, hata kabul edilmiştir bu Sayın Cumhurbaşkanı düzeyinde de ifade edilmeli ve bir daha bu hatanın tekerrür etmeyeceğinin garantisi halka verilmelidir. Sayın İçişleri bakanı sorumluluğu üzerine alarak ama sorumluğu alırken de kriz sürecinin bizzat Sayın Cumhurbaşkanı tarafından yürütüldüğünü ifade ederek aslında bir yönetim kriziyle karşı karşıya olduğumuzu ifade etmiş oldu. Türkiye'de de dünyada da böylesi bir istifa süreci ve sonrasında da bu istifanın kabul edilmediğinin ilan edilmesi bir ilktir. Kurumlar arası, makamlar arası iletişimsizlik ve güven sorunu vardır" şeklinde konuştu.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/04/13/ak-parti-kadin-kollari-baskani-suleyman-soyluya-ayar-verdi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.