DEMEK Kİ 'İNCE' ÇILDIRTMIŞ!
Hürriyet gazetesinde bir muhabir Pazar günü Muharrem İnce ile röportaj yapmak için girişimde bulundu. Başlangıçta gazete yönetimi de röportaja onay verdi. Röportaj için tüm hazırlıklar tamamlanırken, kritik bir gelişme oldu. İnce’yle röportaj yapacak olan muhabire, röportajın iptal edildiği, gazetede röportajın yer almayacağı bildirildi. 

Odatv’nin edindiği bilgilere göre dün CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce’yi ilan ettiği törenin CNN Türk’te kesintisiz yayımlanması da üst yönetimde tartışma yarattı.

DEMEK Kİ "İNCE" ÇILDIRTMIŞ!


Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Ne demişti CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Onu en çıldırtacak zamanda, en çıldırtacak adayı açıklayacağız" demişti. Demek ki Özel haklı çıktı, demek ki İnce çıldırtmış!" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.